Een sieraad cadeau geven

Of je nu dagelijks sieraden draagt of alleen bij speciale gelegenheden, van minimalistisch houdt of graag over de top gaat, een sieraad cadeau krijgen geeft elke vrouw een goed gevoel. Maar ook het cadeau geven van sieraden is een superleuk en persoonlijk idee. Sieraden cadeau geven kan bijvoorbeeld bij speciale gelegenheden als een verjaardag, Moederdag of Kerst, maar hoe leuk is het ook om zomaar als verrassing een bijzonder sieraad cadeau te geven. Wanneer jij ook maar een cadeau nodig hebt, in onze webshop vind je een ruime keuze aan de mooiste sieraden.

kerstcadeaus voor vrouwen

Inspiratie voor bijzondere kerstcadeaus voor vrouwen

Ben je op zoek naar een speciaal kerstcadeau waarmee je je vrouw, vriendin of moeder deze kerst wilt verrassen? Wij hebben enkele suggesties voor je op een rijtje gezet waarmee je haar zeker zult verblijden.

Sieraden met ovalen vormen

collier met ovalen vorm  oorsieraad ovalen creolen

Een groot succes in onze collectie zijn de sieraden met ovalen vormen, verkrijgbaar als oorsieraad en collier. Deze zijn als set te geven, maar ook afzonderlijk. Door de aluminium sieraden te anodiseren geven wij hier een kleur aan, deze zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren zoals rood, goud, blauw of paars. Hiermee maak je het sieraad dus direct heel persoonlijk. Uiteraard pakken wij het feestelijk voor je in en is het niet alleen een feest om te krijgen, maar zeker ook om te geven.

Sieraden met kubusjes

Naast de sieraden met ovalen vormen zijn ook onze sieraden met kubusvormen geliefd als cadeau. Leg jij misschien wel zo'n mooie set onder de kerstboom? Zeker weten dat je hiermee goede punten scoort. Ook deze sets zijn in veel kleuren verkrijgbaar.

oorsieraad kubus rood  collier rood kubus  rood ring kubus

 

Het kiezen van het juiste sieraden cadeau

De sieraden van CLIC by Suzanne zijn de perfecte cadeaus, bijvoorbeeld voor Sinterklaas. Door het ruime assortiment ringen, colliers en oorbellen zit er altijd wel een mooi sieraad bij. Heel speciaal en een uniek sieraad om cadeau te geven zijn de armbandjes in de #ikdenkaanje collectie. Deze simpele en smaakvolle armbandjes zijn er in vele variaties.

Sieraad cadeau geven

Wil je je beste vriendin een cadeautje geven omdat ze er altijd voor je is of omdat ze een geweldige vriendin is. Wil je je zusje een armband cadeau doen omdat je zo blij met haar bent of omdat ze wel een opkikker kan gebruiken? Maar sieraden cadeau geven is ook een goede zet als je verliefd bent en je vriendin wil verrassen (tipje van ons;-)! Wij pakken de #ikdenkaanje armbanden extra mooi voor je in en je kunt er een persoonlijk bericht bij doen. Als dat niet een fantastisch sieraden cadeau is!

Ook voor sieraden op maat

Wil je nog een stapje verder gaan bij het geven van een sieraad als cadeau? Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan ons atelier. We geven je een rondleiding, laten zien hoe we te werk gaan en je kunt de sieraden met eigen ogen zien. Een sieraad op maat wordt zo nog specialer. Heb je een mooi idee om een zelf ontworpen sieraad cadeau te geven dan doen we dat ook graag. In onze blogpost lees je een aantal verhalen van hoe een speciaal sieraad tot stand is gekomen.

Het unieke aan CLIC by Suzanne sieraden

De sieraden van CLIC by Suzanne kenmerken zich door hun krachtige vormen en de bijzondere toepassing van materiaal en techniek. De unieke aluminium design sieraden zijn stijlvol, tijdloos en passen bij elk outfit. Ideaal aan de sieraden is de handige, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast. Zo hoef je niet te priegelen met lastige sluitingen. Wil je meer weten? Op de website lees je meer en kun je makkelijk online sieraden bestellen om cadeau te geven.

Maak kennis met CLIC by Suzanne