Zussenarmband

De band tussen zussen is speciaal. Je bent je hele leven aan elkaar verbonden en beleeft samen vele mooie (en minder mooie) momenten. Ben jij ook zo gehecht aan je zus? Geef haar dan een speciale zussenarmband cadeau. Een subtiele fysieke verzilvering van jullie bijzondere band. Een cadeautje wat gegarandeerd in goede aarde valt.

 

zussenarmband kopen

 

Altijd samen verbonden door de armband voor zussen

De zussenarmband is ontstaan door Suzanne’s visie op sieraden. “Sieraden zijn er om je eigen identiteit te ondersteunen. Bovendien fungeren ze als een symbool voor herinneringen aan bijzondere, leuke of verdrietige momenten. Aan ieder sieraad zit een verhaal verbonden waarom iemand het draagt. Dat maakt mijn vak zo interessant.”, aldus Suzanne.

Deze armband voor zussen geeft de band tussen zussen extra kracht. Of je nou ver weg bij elkaar vandaan woont of juist om de hoek. Of je elkaar nou dagelijks spreekt of één keer in de maand. Deze armband laat zien dat jullie er altijd voor elkaar zijn.

“Supermooi en lief cadeautje. Mijn zusje is er blij mee.” – Saskia

Zussenarmband

Voelt jouw beste vriendin ook als een zus?

Natuurlijk kun je deze mooie zussenarmband ook dragen met je beste vriendin. Schenk haar deze subtiele armband om jullie bijzondere vriendschap te vieren. Leuk bij een speciale gelegenheid zoals haar verjaardag of Kerst of gewoon zomaar als verrassing! Een mooi moment om haar te laten weten dat je aan haar denkt. #ikdenkaanje

Verschillende varianten zussenarmband

De armband voor zussen is te bestellen in diverse varianten:

Naast de zussenarmbanden met een subtiel hartje, zijn er ook varianten met een sterretje, bloemetje, vlindertje, bolletje, vierkantje of een rondje. Welke armband past het beste bij jullie?

Bekijk alle zussenarmbanden

Leuke armbandjes om te geven als cadeau

Ben je op zoek naar een leuk persoonlijk cadeautje voor je liefste zus of vriendin? Alle zussenarmbanden worden standaard extra mooi ingepakt voor de verzending. Stuur een persoonlijk bericht mee, door een leuk tekstje te schrijven in de notities. We voegen het bericht dan toe aan je bestelling. Het is ten slotte een persoonlijk cadeau dat ook perfect geschikt is als brievenbuscadeautje.

 

Zie je geen armband die voldoet aan jouw wensen?

Dat kan natuurlijk! Suzanne maakt daarom ook graag sieraden op maat. Maak online een afspraak om jouw wensen om te zetten in een sieraad dat perfect bij jou en je zus past.

Ontdek de mogelijkheden