Edelsteen Rozenkwarts

Edelsteen Rozenkwarts

De edelsteen van de maand oktober: de Rozenkwarts

Deze prachtige edelsteen staat voor de liefde en het hart.

Het bevordert relaties en vriendschappen, maar vooral ook zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Deze armband zal je onbewust een ondersteuning bieden.

Rozenkwarts een bijzondere edelsteen

Daarnaast heeft de rozenkwarts ook een kalmerende werking en het bevordert empathie, behulpzaamheid en openheid naar jezelf toe, maar ook naar anderen. Het is een goed hulpmiddel voor bore-outs of een burn-out, een ondersteuning voor degene die het draagt. Het geeft steun als je lastige perioden achter je moet laten. Onthoud wel dat het een hulpmiddel is en geen oplossing. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts en laat de rozenkwarts je helpen bij het uitvoeren van het advies.

Armband met rozenkwarts edelsteentje

Een armband met rozenkwarts

De Thinking of You armband met rozenkwarts is de ideale armband om te geven aan bijvoorbeeld een vriendin of dochter die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, doordat het een stabiliserende factor heeft die stress omzet naar een kalmerende liefdevolle basishouding. Natuurlijk is het ook een goede ondersteuning voor jouw eigen zelfvertrouwen én dus een ideaal cadeau om aan jezelf te geven als je een bevordering in het openzetten van jouw hart zoekt.

Deze rozenkwarts armband zet in op het 4e chakra, namelijk het hart. Dit is terug te zien in de emoties die beïnvloed worden en de balans die er nodig is in het leven.

"Brengt de balans terug in het leven"

Deze steen past bij de sterrenbeelden Stier en Weegschaal, maar natuurlijk is het ook een goede oplossing voor iedereen die de werking van de steen nodig heeft! Het is een ideaal cadeautje voor jezelf of voor anderen.

Vanuit de oudheid wordt de rozenkwarts als vanzelfsprekend gelinkt aan de goden Amos en Eros, ook wel Cupido genoemd. Daarnaast werd het door de Grieken en Romeinen gelinkt aan de godin van de liefde Aphrodite. Alleen daaraan kun je al zien dat het een liefdevolle steen is. Open je hart met deze prachtige edelsteen.

Laat weten dat je aan iemand denkt met het nieuwe Thinking of You armbandje met de rozenkwarts.

Bestel het Rozenkwarts Thinking of You armbandje

 

Liefs,