Garantie

We bieden een jaar garantie op de sieraden gekocht bij CLIC door Suzanne, effectief vanaf de datum van aankoop, op vertoon van een geldige aankoopbon.


Deze garantie dekt alle fabricagefouten die zich binnen een jaar na aankoop voordoen. De garantie dekt niet: gebroken pinnen, gebogen collier draden of schade veroorzaakt door onjuist gebruik.

WAARSCHUWING:

Sommige van onze sieraden bevatten magneten. Magneten genereren een  magnetisch veld en kunnen daarom mogelijk schade veroorzaken aan televisies, computers, kaarten en passen, digitale opslagmedia, gehoorapparaten of pacemakers.

TIPS VOOR HET ONDERHOUD:

Eventuele vlekken op de sieraden veroorzaakt door het dragen kunnen het best worden verwijderd met een zachte doek, bij voorkeur een microvezeldoek. Een watje gedrenkt in alcohol kan ook vlekken verwijderen en is zeer effectief voor het reinigen van staaldraad. Gebruik nooit papier of keukenrol want dat zal krassen veroorzaken! Hetzelfde geldt voor (chemische) poetsmiddelen voor zilver of sieraden. We raden u aan de sieraden niet te dragen tijdens het baden of douchen, tijdens het sporten of het gebruik van een sauna. Het gebruik van cosmetica en parfums enz. Kan van invloed zijn op het materiaal.

Mocht u nog meer vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies. We kunnen vrijwel alle sieraden weer zo goed als nieuw polijsten en matteren in ons atelier.