Garantie & reparaties

Gratis reparatie vanwege garantie

We bieden een jaar garantie op de sieraden gekocht bij CLIC by Suzanne, effectief vanaf de datum van aankoop, op vertoon van een geldige aankoopbon (bijv. van een juwelier of een bevestigingsmail).

Deze garantie dekt alle fabricagefouten die zich binnen een jaar na aankoop voordoen. De garantie dekt niet: gebroken pinnen, gebogen collierdraden of schade veroorzaakt door onjuist gebruik. Daarnaast vragen we u ook het product niet zelf te repareren want ook dan vervalt de garantie. 

 

Prijsschattingen andere reparaties

Mocht u een reparatie hebben die buiten de garantie valt neem dan contact met ons op op info@cliccreations.nl . Hieronder vindt u onze reparatietarieven.

Reparatie Prijs
Polijstwerk en/of Matteren  €    10,00
Reparatie Collierdraad - vervangen of vastzetten  €    17,50
Collier op maat maken  €    17,50
Armband (draad) op maat maken  €    17,50
Magneet vervangen  €    12,50
Magneet verkeerd om ingezet - weer goed zetten*  €    17,50
Oorsteker vastzetten  €    12,50
Magneet uitfrezen  €    15,00
Vastzetten blokjes of bolletjes op draad  €       9,50

*Magneten die eigenhandig door een klant zijn vastgezet moeten uitgebrand worden. Daarom valt dit niet onder de garantie.

Voor een precieze prijsopgave moeten we het sieraad eerst inspecteren. Alle portokosten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het sieraad ontvangt u van ons de prijsopgave via de e-mail. Na akkoord gaan wij aan de slag met de reparatie. 

Als u nog andere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies. We kunnen vrijwel alle sieraden weer zo goed als nieuw polijsten en matteren in ons atelier.