Edelsteen Aventurijn

Edelsteen Aventurijn

Edelsteen maand augustus Aventurijn

Deze mooie steen heeft een bijzonder kalmerende en beschermende werking. Ook staat deze steen in verband met het 4e chakra, het hart. Dat is al te merken aan de kalmerende krachten en de werking van de edelsteen.

Aventurijn zorgt voor kalmte

Natuurlijk is deze prachtige edelsteen een mooie ondersteuning bij fysieke problemen zoals pijn, ontsteking, hoofdpijn en migraine. Eigenlijk bij alles wat met welzijn te maken heeft. Ontvang de kracht en ondersteuning tijdens het dragen van deze Thinking of You armband Aventurijn. Bedenk wel dat dit een ondersteuning is en géén oplossing voor zowel mentale als fysieke problemen.

Aventurijn past perfect bij de sterrenbeelden stier, tweelingen en maagd. Natuurlijk ligt het aan de kracht die je nodig hebt op dat moment, dus kijk vooral naar de krachten van de edelstenen.

Zit jij niet helemaal lekker in je vel doordat er op school of op werk iets speelt? Haal kracht uit de edelsteen Aventurijn door het te dragen in een mooie armband. Ontdek de krachten en trek voorspoed en geluk aan. Verander jouw koers en vind de kracht in jezelf.

Ontspannen met edelsteen Aventurijn 

De edelsteen kan je helpen ontspannen en als gevolg daarvan word je geduldiger naar de geliefden om je heen. Kom tot rust en vind die kracht in jezelf! Geniet van de mooie momenten om je heen en ontdek een hele andere kant van jezelf dan die je hiervoor misschien kende. Blijf jezelf ontwikkelen en zet vooral door als het even niet meer gaat. Vind de kalme kracht van de Aventurijn in jezelf en deel het met de mensen om jou heen.

Wist je dat ze in China al schildpadden van Aventurijn maakten? De oudste versie van deze edelsteen stamt uit de 3e eeuw voor Christus. Daarnaast is het keizerlijk zegel ook van Aventurijn!

De Thinking of You armband met de edelsteen Aventurijn is een prachtige armband met als belangrijkste werking zorg en welzijn.

Bestel de Aventurijn armband hier!

 

Liefs,