Edelsteen Lapis Lazuli

Edelsteen Lapis Lazuli

De edelsteen van de maand september: de Lapis Lazuli

Vrijwel iedereen kent deze bijzondere steen wel. Behalve dat deze steen buitengewoon mooi is, staat voor positiviteit en het is algemeen bekend dat deze steen een echte vriendschapssteen is.

De vriendschap edelsteen 

Behalve een vriendschapssteen heeft deze steen ook een positief effect op liefdesrelaties. De steen draagt namelijk bij aan openheid, eerlijkheid en het staat bij tijdens het accepteren van de innerlijke waarheid. Wees eerlijk tegen jezelf en tegen jouw partner en laat de steen helpen tijdens proces.

Shop de armband hier!

Werking Lapis Lazuli

De edelsteen Lapis Lazuli staat in contact met het keel chakra, het 5e chakra. Dit chakra gaat over zelfexpressie, uiting van je emoties en communicatie. Dit sluit dan ook volledig aan bij de spirituele werking van deze bijzondere steen.
De fysieke werking van de steen focust zich op klachten rondom de keel, zoals de mond, stembanden, de schildklier etc. De Lapis Lazuli zorgt voor een helende werking doordat de steen het juiste chakra activeert. Alles staat met elkaar in verband, daarom wordt de edelsteen al jaar en dag ingezet tijdens spirituele heling van de keel, het hoofd en de longen.

Deze bijzondere edelsteen kan op lange termijn zelfs helpen bij het afleren van nagelbijten. Natuurlijk is het wel van belang dat het een spiritueel hulpmiddel is en dat het bij ernstige medische klachten van belang is dat je wel naar een arts toe gaat.

Het ideale cadeautje voor haar

Het sterrenbeeld dat volledig aansluit bij de Lapis Lazuli edelsteen is de boogschutter. Een ideaal cadeau voor deze eerlijke en positieve vriendin óf natuurlijk voor iemand die behoefte heeft aan een sieraad met een bijzondere werking.
Behalve dat deze edelsteen een bijzondere werking heeft, werd het vroeger zelfs gebruikt als kleurstof voor de verf! Het is een prachtig sieraad dat behalve voor de werking, ook gedragen wordt voor de sier, dat deden de Egyptenaren al bij Toetanchamon en dat doen wij nu eigenlijk nog steeds. Ook als je het gewoon een prachtig sieraad vindt kun je het dus dragen!

Shop de armband hier!

Benieuwd naar de andere edelstenen?

 

 

Liefs,

Edelsteen Lapis Lazuli