Edelsteen de Amethist (paars)

Edelsteen de Amethist (paars)

De edelsteen van maand februari: de Amethist

De Thinking of You armband met de edelsteen Amethist is een prachtig sieraad die helpt om jouw lichaam en geest te helen. Maar bovenal is dit minimalistische armbandje met de paarse edelsteen een heel mooi elegant sieraad.

Wat is amethist?

Amethist is een krachtige edelsteen die bekendstaat om zijn zuiverende en helende eigenschappen. Door de sporen van ijzer en aluminium in het kristal heeft de amethist een karakteristieke paarse kleur. Al eeuwenlang is deze krachtige edelsteen geliefd vanwege de schoonheid en spirituele aspecten. Vooral bij trauma’s, rouw en verlies is deze bijzondere steen een goede toevoeging aan jouw verwerking. De steen helpt de drager naar een volgende fase in dit moeilijke en zware proces.

Bestel dit armbandje direct online

Daarnaast staat deze Thinking of You armband met paarse Amethist bij tijdens een proces van acceptatie en oplossing van een probleem, zoals verslavingen of slechte gewoonten. Het is een prachtige edelsteen die je kan helpen naar een mooie toekomst. Het biedt troost en helpt bij het loslaten van negatieve emoties, waardoor je innerlijke vrede bevordert. Geef je problemen en herinneringen rustig een plaats in jouw hoofd en hart, en focus je op de toekomst.

Paarse amethist armband

Het chakra dat bij deze bijzondere edelsteen Amethist hoort is het 7e chakra, ook wel het kruin chakra genoemd. De kleur dat bij dit chakra hoort is violet of wit, wat weer volledig bij de Amethist aansluit.

Deze edelsteen opent nieuwe wegen in jouw hersenen en geeft een spirituele energie af. De amethist zorgt voor verheldering en verbeterde communicatie. Fysiek helpt deze bijzondere steen vooral op het zenuwstelsel en de hersenen. De steen helpt ook bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. Natuurlijk is dit een hulpmiddel en geen oplossing, ga dus bij erge klachten wel gewoon naar de dokter en laat deze armband je bijstaan tijdens dat proces.

De sterrenbeelden die bij deze bijzondere steen horen zijn Vissen en Waterman, dus als je een amethist armband cadeau wil doen kun je die natuurlijk ook als sterrenbeeld armband geven. Laat in ieder geval weten dat je aan iemand denkt met dit mooie armbandje!

De Amethist armband uit de Thinking of You collectie is niet alleen een krachtig, helend sieraad, maar ook een zeer stijlvol accessoire. De sprankelende paarse amethistkralen, in combinatie met het minimalistische ontwerp geeft deze armband een elegante toevoeging aan elke outfit. Het straalt tijdloze schoonheid uit.

Een leuk weetje over deze edelsteen is dat er vroeger werd geloofd dat de steen hielp tegen een kater, dus ook als je een avondje een paar wijntjes hebt gedronken dan kan deze steen de uitkomst zijn. 

Liefs,