Minimalistische sieraden

Hou jij van minimalistische sieraden?

Minimalistische sieraden zijn een populaire trend op dit moment. Als je net als wij fan bent van eenvoudige sieraden, zit je goed bij ‘CLIC by Suzanne’! Haar krachtige tijdloze designs vallen op door de minimalistische strakke look & feel. Ook al zijn de ornamenten soms groot en felgekleurd is de totale uitstraling van de minimalistische sieraden heel passend bij deze trend.

Alle sieraden worden door Suzanne persoonlijk ontworpen en vervolgens handgemaakt door ervaren goudsmeden in ons eigen atelier in Den Bosch. Bijzonder aan de minimalistische sieraden zijn de in het sieraad verwerkte magneetjes, waardoor je de sieraden in één CLIC om kunt doen. De magnetische kliksluitingen hebben veel voordelen bij het omdoen van de sieraden.

Maak een afspraak en kom langs!

Alle minimalistische sieraden kun je bekijken in onze webshop waar je alles snel kunt bestellen. Doe jij jezelf een mooi sieraad cadeau of wil je iemand anders verrassen met één van de minimalistische sieraden? Wij verpakken alle sieraden met veel zorg en horen regelmatig van onze klanten dat het uitpakken van hun bestelling al echt een feestje is.

 

minimalistische sieraden

Makkelijk draagbare sieraden

Zit jij met een collier ook vaak een tijdje te prutsen voordat je de sluiting dicht krijgt? Suzanne vond dit ook altijd een gedoe en heeft hier daarom iets superhandigs op bedacht! Haar colliers zijn namelijk voorzien van kleine magneten, waardoor ze makkelijk en perfect in elkaar CLIC’en. De magneten zijn onzichtbaar verwerkt in de ornamenten van het collier.

Moet je dan bang zijn dat de ketting zomaar opeens van je nek kan afvallen? … Welnee, dat zou pas écht een gedoe zijn! De vorm is zo gemaakt dat deze niet zomaar kan losraken. De kleine magneten zijn slim als onderdeel van de ornamenten gemaakt en geven de sieraden een perfecte pasvorm mee. Zo zijn, naast het gepruts met sluitingen, ringmaten ook verleden tijd geworden. Je kunt deze namelijk zo verbuigen dat ze perfect om je vinger passen!

“De ring is erg mooi en bevalt goed. Fijn dat de ring op maat te maken is. Al veel complimenten gehad.” - Trudy, Leiden

"Mijn moeder draagt graag mooie colliers, maar had altijd moeite met het omdoen door haar kromme vingers. Ze was dan ook heel blij toen ze de colliers van CLIC by Suzanne ontdekte. Nu draagt ze een collier dat ze zelf eenvoudig kan om- en afdoen." - Gerda, Den Helder

Ontdek het assortiment minimalistische sieraden

  Bekijk de volledige sieradencollectie

  Handgemaakt in eigen atelier

  Alle sieraden van CLIC by Suzanne worden handgemaakt in haar eigen atelier in ’s Hertogenbosch. Suzanne en haar team vinden het geweldig om mensen blij te maken met haar sieradencollectie. De sieraden worden dan ook met veel zorg gemaakt en getest. De liefde voor haar vak straalt er vanaf!

  Ik denk aan je #ThinkingOfYou

  Iedereen heeft wel eens een moment waarop je een ander wilt laten merken dat je aan haar denkt. Voor deze momenten zijn er de #ikdenkaanje armbandjes. Deze collectie minimalistische armbandjes is bijzonder populair en kun je via onze website bestellen en naar een ander laten versturen. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking zodat de ontvanger echt verrast wordt met een bijzonder pakketje. En natuurlijk mag je ook jezelf zo'n leuk armbandje cadeau doen. Shop ze hier!

  Materiaalkeuze

  De minimalistische sieraden van Suzanne zijn gemaakt van aluminium en edelstaal. Haar oog is op deze materialen gevallen dankzij hun specifieke eigenschappen. Zo verkleuren roesten aluminium en edelstaal beide niet en zijn de materialen gemakkelijk in het onderhoud. Verder is edelstaal qua eigenschappen bovengemiddeld ‘sterk’ en is aluminium fijn en heel licht in gewicht. Tevens kun je aluminium door middel van anodiseren laten kleuren in alle kleuren van de regenboog. Een perfecte combinatie om mee te werken dus!

  Sieraden op maat

  Sieraden op maat in eigen atelier

  Kom langs in het atelier van ‘CLIC by Suzanne’ in ’s-Hertogenbosch. Je kunt hier jouw wensen laten omzetten in prachtige tijdloze sieraden! Suzanne geeft je graag een passend advies. De afspraken kunnen bij voorkeur ook online worden gehouden via Zoom of Teams. Voel jij de CLIC?

  Plan een afspraak