Minimalistische sieraden

Hou jij van minimalistische sieraden?

Minimalistische sieraden zijn een grote trend op dit moment en daar zijn we bij CLIC by Suzanne bijzonder blij mee. Als jij net als wij fan bent van minimalistische sieraden, zit je goed bij ‘CLIC by Suzanne’! Haar krachtige tijdloze designs vallen op door de krachtige, eenvoudige, bijna simpele look & feel. Verder zijn alle sieraden handgemaakt in eigen atelier. Bijzonder aan deze minimalistische sieraden zijn de in het sieraad verwerkte magneetjes, waardoor je de sieraden in één CLIC om kunt doen.

 

 minimalistische sieraden

Makkelijk draagbare sieraden

Zit jij met kettinkjes ook vaak een tijdje te prutsen voordat je de sluiting dicht krijgt? Suzanne vond dit ook altijd een gedoe en heeft hier daarom iets superhandigs op bedacht! Zo heeft ze kleine magneten in haar minimalistische sieraden aangebracht, waardoor ze makkelijk en perfect in elkaar CLIC’en.

Moet je dan bang zijn dat de ketting zomaar opeens van je nek kan afvallen? … Welnee, dat zou pas écht een gedoe zijn! De vorm is zo gemaakt dat deze niet zomaar kan losraken. De kleine magneten zijn keurig weggewerkt in de ornamenten en geven de sieraden een perfecte pasvorm mee. Zo zijn, naast het gepruts met sluitingen, ringmaten ook verleden tijd geworden. Je kunt deze namelijk zo verbuigen zodat ze perfect om je vinger passen!

“De ring is erg mooi en bevalt goed. Fijn dat de ring op maat te maken is. Al veel complimenten gehad.” - Trudy

Ontdek het assortiment minimalistische sieraden

  Bekijk de sieradencollectie

  Handgemaakt in eigen atelier

  Alle sieraden van CLIC by Suzanne worden handgemaakt in haar eigen atelier in ’s-Hertogenbosch. Suzanne vindt het geweldig om mensen blij te maken met haar sieradencollectie. De sieraden worden dan ook met veel zorg gemaakt en getest. De liefde voor haar vak straalt er vanaf!

  Ik denk aan je

  Iedereen heeft wel eens een moment waarop je een ander wilt laten merken dat je aan haar denkt. Voor deze momenten zijn er de #ikdenkaanje armbandjes. Deze collectie minimalistische armbandjes is bijzonder populair en kun je via onze website bestellen en naar een ander laten versturen. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking zodat de ontvanger echt verrast wordt met een bijzonder pakketje. En natuurlijk mag je ook jezelf zo'n leuk armbandje cadeau doen!

  Materiaalkeuze

  De minimalistische sieraden van Suzanne zijn gemaakt van aluminium en edelstaal. Haar oog is op deze materialen gevallen dankzij hun specifieke eigenschappen. Zo verkleuren roesten aluminium en edelstaal beide niet en zijn de materialen gemakkelijk in het onderhoud. Verder is edelstaal qua eigenschappen bovengemiddeld ‘sterk’ en is aluminium fijn en heel licht in gewicht. Tevens kun je aluminium door middel van anodiseren laten kleuren in alle kleuren van de regenboog. Een perfecte combinatie om mee te werken dus!

  Sieraden op maat

  Sieraden op maat in eigen atelier

  Kom langs in het atelier van ‘CLIC by Suzanne’ in ’s-Hertogenbosch. Je kunt hier jouw wensen laten omzetten in prachtige tijdloze sieraden! Suzanne geeft je graag een passend advies. De afspraken kunnen bij voorkeur ook online worden gehouden via Zoom of Teams. Voel jij de CLIC?

  Plan een afspraak