Ik denk aan je

Tegen wie wil jij zeggen: "Ik denk aan je!"? 

 

"Ik denk aan je" is een uitspraak die we regelmatig doen. Iemand vertelt je iets en jouw reactie is: ik denk aan je. Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je kunt laten merken dat je aan iemand denkt, bijvoorbeeld bij een verjaardag, ziekte of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. Natuurlijk is een belletje of Whatsappje altijd goed, maar wij hebben de manier om op een hele speciale manier: "Ik denk aan je" te zeggen.

Wil jij op een originele manier laten merken dat je aan iemand denkt? Geef dan een #ikdenkaanje-armbandje cadeau. Deze originele cadeautjes toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger en zijn dé manier om te laten merken dat je aan iemand denkt.

ik denk aan je armbandjes

#ikdenkaanje armbandjes

De armbandjes zijn typisch Dutch design, ontworpen door Suzanne van Clic by Suzanne en worden in ons eigen atelier vervaardigd. Elk armbandje wordt met zorg gemaakt en bestaat uit 2 soepele draden in roségoud, zilver of goudkleur gecombineerd met een kleine bedel in verschillende vormen. De sluiting is een bajonetsluiting die eenvoudig open en dicht gemaakt kan worden. Het materiaal van de armbandjes is non-allergeen chirurgisch edelstaal en de armbandjes zijn in 3 maten verkrijgbaar. Je kunt het armbandje natuurlijk zelf geven, maar wij merken dat veel mensen de armbandjes ook per post bij iemand laten bezorgen.

Ik denk aan je - zo kan het ook

Met een #ikdenkaanje armbandje kun je iemand echt verrassen en laten merken dat je aan ze denkt. Soms heb je niet eens een reden nodig om iemand te laten merken dat je aan ze denkt. Maar het kan ook heel goed dat je wel een reden hebt. Een #ikdenkaanje armbandje draag je altijd bij je, verwelkt niet en belandt niet bij het oud papier. Kortom, het is een onuitwisbaar cadeautje dat bij vrijwel elke gelegenheid past. Extra leuk: de #ikdenkaanje armbandjes zijn heel betaalbaar en daarom ook leuk als cadeautje bij een verjaardag, trouwdag of 

  • Als zussenarmband, hoe leuk als meerdere zussen hetzelfde armbandje dragen en zo hun speciale band zichtbaar dragen
  • Voor vriendinnen, altijd met elkaar verbonden door het #ikdenkaanje armbandje
  • Cadeau voor een geliefde, bijvoorbeeld met Valentijnsdag of een trouwdag
  • Sinterklaascadeau