Bijzondere sieraden

Dé bijzondere sieraden die je zoekt!

Ben jij op zoek naar bijzondere sieraden die jou nét dat beetje extra laten stralen? Laat je dan eens inspireren door de moderne tijdloze sieraden van ‘CLIC by Suzanne’. Bij alle designs maakt Suzanne gebruik van krachtige geometrische vormen. Op haar unieke designs raak je niet snel uitgekeken.

Voel jij de CLIC?

Extra uniek aan de sieraden van ‘CLIC by Suzanne’ is dat haar ontwerpen geen doorsnee sluitingen bevatten. De sluitingen worden namelijk verwerkt in de ornamenten, door gebruik te maken van kleine magneetjes. Zo zijn de bijzondere sieraden erg gemakkelijk om te doen, blijft je ketting altijd perfect op z’n plek zitten én hoef je je geen zorgen meer te maken over ringmaten. Klinkt geweldig niet waar? … Is het ook! ;-) Handig, creatief en verrassend.

Maak kennis met de collectie

Bekijk de bijzondere sieradencollectie

Aluminium sieraden

Niets is vervelender dan dat je geliefde sieraad na verloop van tijd langzaam gaat verkleuren... Mede om deze reden maakt Suzanne in haar ontwerpen enkel gebruik van aluminium, edelstaal en magneten. Aluminium en edelstaal zijn namelijk beide roestvrije materialen en verkleuren dus niet. Je kunt dus eindeloos blijven genieten van je sieraden. Tevens zorgen deze materialen voor een mooie krachtige look.

Bijzondere sieraden voor elke gelegenheid

Dankzij haar stijlvolle sieraden die uitblinken in hun eenvoudigheid, zijn de sieraden van ‘CLIC by Suzanne’ geschikt zijn voor iedere gelegenheid. “Het ontwerpen van een sieraad is vooral veel loslaten en eerst denken en dan pas doen. De kunst van het weglaten is voor de vormentaal binnen de collectie van groot belang.”, aldus Suzanne.

Wil je een bijzonder sieraad dat 100% bij jouw wensen aansluit?

Dat is mogelijk! ‘CLIC by Suzanne’ heeft een eigen atelier gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Je bent hier van harte welkom om jouw wensen te laten omzetten in bijzondere sieraden! Suzanne gaat graag met jou in gesprek om zo tot een passend advies te komen. De afspraken kunnen uiteraard bij voorkeur ook online worden gehouden via Zoom of Teams.

Maak nu een afspraak