Aluminium sieraden

Aluminium sieraden kopen? Aluminium is een zilvergrijs metaal waar je de mooiste aluminium sieraden mee kunt maken. Niet voor niks is aluminium de basis voor de prachtige sieradencollectie van Clic by Suzanne. Het bijzondere van aluminium sieraden is dat ze heel weinig wegen en niet verkleuren niet tijdens het dragen. Ideaal dus voor een collectie unieke sieraden. Alle aluminium sieraden worden door Suzanne en haar CLIC-team handgemaakt in het atelier in 's Hertogenbosch.

Laat je aluminium sieraad op maat maken

Wil je jezelf verwennen of belonen met een prachtig sieraad, je partner, een vriendin of familielid verrassen met een uniek sieraad of misschien ben je wel op zoek naar een design sieraad waar je je vriend of vriendin mee ten huwelijk kunt vragen? Wij vinden het te gek om je daar mee te helpen. Wij kunnen een ontwerp voor je maken of misschien heb je zelf een idee waar wij in mee kunnen denken. Maak een afspraak en kom langs in ons atelier voor jouw op maat gemaakt aluminium sieraad. Je kunt dan gelijk kennis maken met ons CLIC-team en zien hoe wij te werk gaan. Maak direct een afspraak.

Aluminium sieraden

Wat is jouw favoriet uit onze aluminium sieraden collectie?

Iedereen heeft zijn eigen stijl en aan de sieraden die iemand draagt, kan je al snel zien wat voor type het is. In de CLIC by Suzanne collectie is er voor elk type een prachtig aluminium sieraad. Kenmerkend aan de aluminium sieraden zijn de krachtige vormen van het ontwerp. Je vindt de krachtige vormen terug in de expressieve modellen colliers maar ook in de basic armbanden. We zijn natuurlijk heel nieuwsgierig wat jouw favoriete aluminium sieraad is uit onze collectie. Kijk lekker rond bij alle ringen, colliers, armbanden en oorsieraden en laat ons weten wat je favoriet is!

Minimalistische sieraden

De collectie aluminium sieraden is herkenbaar aan het minimalistische design. Ben je dus op zoek naar minimalistische sieraden dan vind je in onze collecties ongetwijfeld een mooi sieraad dat bij jou past. Bovendien hebben onze sieraden een bijzondere magnetische sluiting die altijd in het design is verwerkt. Hierdoor zijn onze minimalistische sieraden ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld mensen met reuma die geen kleine sluitingen kunnen dichtmaken. In onderstaand sieraad is de magneetsluiting verwerkt in de twee bogen waardoor de halsketting verrassend eenvoudig open en dicht gemaakt kan worden.

aluminium sieraden minimalistisch design

 

Volg ons ook Facebook, Instagram of LinkedIn

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van leuke winacties, nieuwe aluminium sieraden die we aan de collectie hebben toegevoegd of mooie verhalen vanuit ons atelier? Dan houden we je graag op de hoogte via facebook, instagram of LinkedIn. Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kan onderaan de website.