Groene sieraden | Grande in stijl

In tijden van petite, picolo en ieniemienie-mini introduceert CLIC by Suzanne Grande, Groen!

Bekijk alle groene sieraden

Groen: een kleur die je subtiel laat stralen en prachtig past bij de najaarskleuren. We hebben een mooie donkergroene kleur geselecteerd. Deze kleur groen symboliseert onze natuurlijke ontwikkeling en vertrouwen in onze innerlijke kracht. We hebben een aantal bewezen klassiekers van de collectie in deze bijzondere groen uitgevoerd.

Grande: toon drama en spring eruit. CLIC by Suzanne blijft groots in krachtige vormen. Omdat het leuk is om meer drama te tonen, er uit te springen en te laten zien wat mogelijk is met eenvoudige, krachtige vormen. Door het onzichtbaar en creatief verwerken van een magneetsluiting in het ornament is het steeds weer een verrassing hoe deze colliers zich aan de voorzijde openen. Intelligence having fun!

groene sieraden

Ovaal: voor Maxima ontwierpen we prachtige oorhangers met gekleurde, verwisselbare ovalen. Daardoor altijd te combineren en overal bijpassend. Enigszins opvallend en aanwezig in combinatie met een ingetogen, subtiel, ovalen verrassing. Je kunt namelijk de gekleurde losse ovalen eenvoudig verwisselen waardoor de oorhangers er altijd weer anders uit zien.

Special Edition 2021-2: een feest van combinatiemogelijkheden, verwisselbaar en veranderbaar. Grote en kleine ringen in allerlei kleuren nu ook aangevuld met kern-ringen. Samen te voegen tot iedere keer weer een nieuwe samenstelling van ronde vormen met steeds andere kleuren. Ook prachtig zonder verwisselbare delen en te dragen aan twee zijnen. Wij zijn de tel kwijt in de combinatiemogelijkheden! En dat was ook de bedoeling van dit collier: eindeloos, verwisselbare mogelijkheden.