Edelsteen geboortemaand armbanden

De edelsteen voor jouw geboortemaand!

Wist jij dat elke maand van het jaar een eigen edelsteen heeft? De betekenis van de edelsteen van elke maand past bij het karakter van de jarigen in die maand. CLIC by Suzanne ontwierp voor elke maand een Thinking of You armbandje met daarin een edelsteen verwerkt.

Naast het feit dat edelstenen prachtig zijn, is het hierdoor nog leuker om een edelsteen van je eigen geboortemaand te hebben. Herken jij jezelf in de betekenis van de edelsteen van jouw geboortemaand?

Ook leuk, geef een armbandje als cadeautje, want wie wil er nu geen armbandje met een persoonlijke edelsteen.

Geboortesteen Januari

De edelsteen van de geboortemaand januari is Granaat. Deze mooie donkerrode steen helpt in crisissituaties en om kalm te blijven tijdens moeilijke momenten. Dat sluit aan bij het voorzichtige karakter van de steenbok. Ook past het perfect bij de waterman, want de waterman staat bekent om zijn rusteloze en artistieke karakter. Dit Thinking of You armbandje is het perfecte cadeau voor een jarige in Januari!

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen Februari

De geboortesteen van februari is de Amethist, de maand van de waterman en vissen. Deze prachtige paarse edelsteen staat voor de heling van je geest. Daarnaast sluit de armband perfect aan bij februari, omdat amethist ook wel de edelsteen van St. Valentijn wordt genoemd. De amethist edelsteen past bij de waterman, want die kan met haar rusteloosheid deze edelsteen wel gebruiken. Daarnaast zijn de vissen gevoelig, inlevend en fantasievol, waardoor ze soms iets teveel in gedachten zitten, deze armband met amethist kan daarbij helpen.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen maart

Ben jij in maart geboren? De edelsteen van maart is de prachtige Aquamarijn steen. Deze steen staat voor oprechtheid, zelfexpressie en succes. Het past dus perfect bij het vurige karakter van een Ram en het spirituele van Vissen.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Edelstenen April, mei en juni

Geboortesteen April

De maansteen is de geboortesteen van april, deze steen staat voor de vrouwelijke balans in het leven. Daarnaast geeft de edelsteen ook een bijdrage aan de mentale gezondheid, dat verklaart bij de ram natuurlijk wel het onafhankelijke en het brengt balans in een vurig karakter. Ook de stier is een vurig sterrenbeeld, dus de balans kan de stier ook altijd goed gebruiken.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen mei

De bijzondere groene agaat is de edelsteen van de maand mei met sterrenbeelden stier en tweelingen. Deze edelsteen staat voor zelfvertrouwen en biedt een gevoel van veiligheid. De stier is een koppig, maar betrouwbaar persoon, dit past perfect bij de groene agaat, want zelfvertrouwen is heel belangrijk. Tweelingen zijn wispelturige mensen met een rusteloze kant, het gevoel van veiligheid kan dit sterrenbeeld goed gebruiken, dus een armband met groene agaat edelsteen cadeau is het zeker waard.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen juni

De edelsteen van juni is de parel. Deze prachtige edelsteen kent iedereen wel. Doordat de parel uit de zee komt, neemt deze edelsteen rust, kalmte en verlichting met haar mee. Deze edelsteen sluit dan ook goed aan bij het rusteloze van de tweelingen en het emotionele van de kreeft.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortestenen juli, augustus, September

Geboortesteen Juli

Carneool is de edelsteen van juli. Deze steen is niet alleen echt prachtig, maar het geeft je ook een boost van zelfvertrouwen, het ondersteunt je en activeert je om te doen waar je altijd al van droomde. Dit past goed bij zowel de kreeft als de leeuw. Een armband met carneool edelsteen is het perfecte cadeau voor jarigen in juli.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen Augustus

De geboortesteen van augustus is de Aventurijn. De steen zorgt voor kalmte, ontspanning en bescherming. Dit kunnen zowel de leeuw met haar moedige karakter als de maagd met de ijverigheid die we van haar kennen wel gebruiken.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen September

Lapis Lazuli is de geboortesteen van september en dat zie je meteen, want september is het begin van een nieuw schooljaar. Deze steen staat voor vriendschappen, innerlijke waarheid en natuurlijk openheid. Dat kan iedereen wel gebruiken in september, vooral de zakelijke en analytische maagd. Ook de weegschaal kan dit goed gebruiken, want dit sterrenbeeld wil het liefst iedereen tevreden houden en vergeet daarbij soms haar innerlijke waarheid.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen Oktober, november, december

Geboortesteen oktober

Oktober is de maand van de Rozenkwarts! Het staat voor liefde en het hart, maar vooral ook voor zelfacceptatie en openheid. De weegschaal kan dit goed gebruiken, want de weegschaal wil het liefst door iedereen aardig gevonden worden en is erg diplomatiek. De schorpioen is intens en hartstochtelijk, wat natuurlijk perfect bij deze edelsteen aansluit!

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen November

Symbool voor de maand november is de edelsteen Citrien, ook wel citroenkwarts genoemd. De edelsteen past bij de schorpioen en boogschutter en staat voor energie, zelfvertrouwen en bevordert individualiteit. Dit sluit aan bij de intense gevoelens en het sterke karakter van de schorpioen. De boogschutter is openhartig en enthousiast, dit kan nog meer worden versterkt met deze prachtige edelsteen.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

Geboortesteen December

De edelsteen Blauwe Agaat is de geboortesteen van december. De steen staat voor nuchterheid en stabiliseert in moeilijke tijden. Verder biedt het bescherming tijdens het reizen. Het karakter van een boogschutter is erg enthousiast en druk, daarom is deze edelsteen een rustgevende en nuchtere factor die past bij dit sterrenbeeld. Ook bij de steenbok sluit het goed aan, want met haar ambitieuze en stabiele karakter is dit een prachtige aanwinst.

Shop zilverkleurig   Shop goudkleurig

 

Thinking of You armbandjes zijn een ideaal cadeautje voor vele gelegenheden. Dankzij de toevoeging van edelsteentjes aan de armband wordt het een echt persoonlijk cadeau met een mooi verhaal. Ik ben dan ook oprecht trots op de mooie collectie en geniet enorm van de verhalen van vele bijzondere vrouwen die deze armbandjes zelf dragen of cadeau geven.

Liefs,

 clic by suzanne