Edelsteen de Carneool

Edelsteen de Carneool

De edelsteen van de maand juli: Carneool 

De vurige edelsteen Carneool brengt energie, passie en moed met zich mee, maar niet alleen dat natuurlijk. Naast deze mooie elementen voegt de steen ook een sprankelende touch aan jouw sieraden toe. De Thinking of You armbandjes met de Carneool zijn verkrijgbaar in het goud en in het zilver en ontdek hoe de Carneool voor jouw betekenis en kracht kan toevoegen aan je dagelijkse leven. 

 

Een steen vol energie 

De prachtige oranjerode Carneool steen is vernoemd naar de gele kornoelje, een boom met rode vruchtjes, vandaar zijn mooie diepe oranjerode kleur. Deze levendige kleurtinten geven de edelsteen Carneool een krachtige en energie-uitstraling. De Carneool helpt bij het bevorderen van enthousiasme, zelfvertrouwen en assertiviteit. En wanneer je deze Carneool draagt kan dit helpen om je energieniveau te verhogen, blokkades te doorbreken en je vitaliteit te versterken. De Thinking of You armband met de edelsteen Carneool is de perfecte armband voor diegene die een boost van kracht en moed nodig hebben. 

 

Ook staat de edelsteen Carneool symbool voor creativiteit en motivatie. De steen inspireert om ware passies te ontdekken en creatieve talenten te uiten. Het dragen van de edelsteen kan ervoor zorgen om je creativiteit te stimuleren, je motivatie te vergroten en je energielevel op te krikken. Je wordt herinnerd om je hart te blijven volgen en vol goede moed jouw beste leven te leven.  

 

Als maandsteen van juli heeft Carneool een speciale betekenis voor mensen die in deze maand geboren zijn. De edelsteen wordt geassocieerd met eigenschappen als leiderschap, vastberadenheid en creativiteit. Ook kan het voor een extra boost geven voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en weer vol goede moed en energie ertegenaan willen gaan.  

 

Met de Thinking of You armband met de carneool, draag je niet alleen een prachtig sieraad met edelsteen, maar het symbool voor vurige energie en kracht. Een herinnering om je hart te blijven volgen en passies na te streven. Laat de vurige energie in jezelf loskomen met deze Carneool en laat je inspireren en motiveren om weer 10 stappen de goede richting in te doen. 

 

Kijk voor andere krachtige edelstenen eens naar deze blogs: 

 

Ontdek welke edelsteen het beste bij jou of de ontvanger vangt en draag de armbandjes met trots! Je maakt je outfit helemaal af en hebt een betekenisvol symbool elke dag bij je. En wordt iedere dag weer een betere versie van jezelf, want wie wil dat nu niet?  

 

  

Liefs,