Vacature Online Marketeer

ONLINE MARKETEER

Jij weet hoe je online het verschil kunt maken!

Word jij enthousiast van mooie sieraden* en heb jij een passie voor online marketing? Dan is dit je kans.

CLIC Creations heeft een bijzonder concept ontwikkeld dat online nationaal en internationaal geboost moet worden.

Ben jij daarnaast degene die van structuur houdt en intern een organisatie op poten wil zetten? Dan is dit jouw ideale functie.

Al met al een brede functie waar de dynamiek vanaf spat.

*Jij weet dat sieraden altijd met gevoel te maken hebben en deze vaak een herinnering aan iets bijzonders bij zich dragen. Je ziet dat onze sieraden met een boodschap op een zeer bijzondere manier bijdragen aan het geluk en plezier van zowel de gever als de ontvanger. Je kunt niet wachten om hier ook jouw bijdrage aan te leveren.

 

 


Functienaam:

Online Marketeer
Passie voor online uitblinken bij de juist doelgroep

Doel van de functie:

Ons bewezen concept “Sieraden met een boodschap Thinking of You”, internationaal uitrollen naar: Thinking of you.

Primaire focus van de Online Marketeer is de klant en de markt en hij moet daarin intern aansluiting houden bij de organisatie.

De Online Marketeer levert een bijdrage aan de strategische groei-ontwikkeling en het verder concretiseren van ons concept met tot doel de onlinesales in de komende drie jaar te vertienvoudigen. Je bent de spil tussen Marketing, Sales en Operationals.

Je bouwt verder aan een gestroomlijnde online- en offline beleving en monitort de customer journey zodat deze optimaal benut wordt.

Samen met het team werk jij systematisch naar ons doel om in 2030:
100.000 mensen te verrassen met een sieraad met een boodschap.

 

Activiteiten:

Beleid:

Resultaat: Beleid maken en optimaliseren zodanig dat de gestelde doelstellingen op tijd worden behaald.

 • Draagt bij aan de ontwikkeling van het strategisch beleid van de organisatie; Uitwerken van de visie en een salesplan opstellen;
 • Beoordeelt bestaande plannen en werkt mee aan de verdere implementatie hiervan;
 • Vertaalt het strategische beleid van de organisatie naar tactisch uitvoerbare plannen met deeltaken;
 • Opzetten van en leidinggeven aan het Business Development Team;
 • Inhoudelijke ondersteuning van de Sales;
 • Contact leggen met nieuwe business partners om nieuwe opdrachten te generen;
 • Opbouwen van eigen klantenportfolio door middel van acquisitie;
 • Opzetten van partnerships om op een soepele, snelle en succesvolle manier een nieuwe markt te kunnen betreden;

 

Marketing:

Resultaat: Marketingdoelstellingen worden tijdig bepaald zodanig dat de klanten basis verstevigt en structureel groeit.

Je bent verantwoordelijk voor en stuurt de volgende interne- of externe disciplines aan:

 • E-commerce activiteiten en strategie.
 • Conversie optimalisatie
 • A/B testing
 • Genereren van traffic
 • SEO-SEA-specialist;
 • Het opstellen en up-to-date houden van de nieuwsbrief planning. Deze koppelen aan de overige marketingactiviteiten, monitoren en implementeren;
 • Het optimaliseren van online flow’s t.b.v. klantenbinding en – werving;
 • Het uitrollen van een funnel vullend mechanisme om automatisch nieuwe leads te genereren;
 • Een Loyalty-programma introduceren dat klanten nog beter verbindt met ons concept “Sieraden met een boodschap | Thinking of you”;
 • Het opzetten van een abonnement plan om zo herhaal aankopen te stroomlijnen;
 • Het uitbouwen en optimaal benutten van het personaliseren van onze diensten en producten ten einde het klantcontact te optimaliseren.

 

Bedrijfsvoering:

Resultaat:

Je bent verantwoordelijk en draagt zorg voor:

 • De dagelijkse orderverwerking en de optimalisatie daarvan zodat die de ontwikkeling van de omzet kan bijhouden; Planning en aansturing van de produktie;
 • Het optimaliseren van de levertijden zowel nationaal als internationaal;
 • Het opzetten en verzorgen van de (dagelijkse) klantenservice, daarin een beleid opstellen met tot doel de klant overal en altijd optimaal van dienst te kunnen zijn;
 • Het doorzetten van groeiende taken naar de geschikte personen en de ontwikkeling daarvan controleren en monitoren;
 • Het plannen, organiseren, optimaliseren en standaardiseren van een inkoopbeleid als mede de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en controle daarvan.
 • Het managen van de balans voorraad en sales promotie

 

 


Onze Sieraden brengen een Boodschap

Jij weet dat sieraden altijd met gevoel te maken hebben en deze vaak een herinnering aan iets bijzonders bij zich dragen. Je ziet dat onze sieraden met een boodschap op een bijzondere manier bijdragen aan het geluk en plezier van zowel de gever als de ontvanger.

Dit is een ideale functie als je barst van de intrinsieke motivatie en wilt meewerken in een start-up project waarvan het concept zich al bewezen heeft. Dat alles in een lean opgezette organisatie met een gezonde groei ambitie.

Je bent een Marketing Specialist met een nuchtere focus op structurele groei, kansen en ontwikkelingen.

Je beschikt over de kwaliteiten om dit mooie project te optimaliseren en standaardiseren en weet de juiste processen in gang te brengen om een controleerbare groei te realiseren zodat we heel veel mensen kunnen verblijden en verrassen met een speciaal sieraad.

 


Wie zijn wij?

Je komt terecht in een organisatie die al jarenlang met passie speciale sieraden maakt in eigen atelier en in eigen beheer. Sinds 19 jaar maken we kwalitatieve, originele ontwerpen die online en offline internationaal worden verkocht.

Je gaat samenwerken in een klein, ambitieus en flexibel team met een voorliefde voor kwaliteit en klantenbinding.

CLIC by Suzanne maakt bijzondere sieraden met een “CLIC” in de vorm van een onzichtbare, magnetische sluiting in het ontwerp en heeft daarvoor haar eigen productiefaciliteit.  We bedienen inmiddels zowel B2B als voornamelijk online B2C.

Onze Core Business is het vervaardigen van sieraden met een verrassende sluiting.

Daar hebben we het concept van de Thinking of You armbanden aan toegevoegd. Kwalitatieve, voor een breed publiek toegankelijke armbanden die je al dan niet voorzien van een persoonlijke boodschap (en gemakkelijk per post te versturen) om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.

Dit bewezen concept: “Sieraad met een Boodschap” gaan we nu middels een slimme marketingformule verder nationaal en internationaal uitrollen naar: Thinking of You!.

Wil jij bijdragen dit concept internationaal uit te bouwen dan is dit jouw kans.

 


Wij zoeken de volgende Competenties:

Deze competenties zijn noodzakelijk voor de uitoefening van een functie bij CLIC Creations. Wanneer je deze niet bezit, kun je niet op een goede manier functioneren binnen CLIC Creations.

KERNCOMPETENTIES:

 • BETROUWBAAR
  kwaliteit, afspraken nakomen, duidelijkheid in doelstelling
 • VINDINGRIJK
  creatief, ambitieus, ondernemerschap, flexibiliteit
 • BETROKKEN
  We take it personal!

persoonlijk, verbindend, klantvriendelijk, sociaal betrokken, sieraden met een boodschap, bouwend op relaties

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht| Hoge eisen stellen aan kwaliteit van producten en diensten en daarnaar handelen. Stelt door systemen, procedures en communicatie anderen binnen de organisatie in staat de kwaliteit van producten en diensten te verhogen en is in zijn eigen activiteiten daarvoor een voorbeeld.

Klantgerichte vindingrijkheid | Onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Zorgt via afspraken en communicatie dat de organisatie erop is ingericht te handelen naar wensen, behoeften en tevredenheid van (interne) klanten, en onderhoudt zelf contact met de belangrijke klanten.

Betrokkenheid | Je identificeren en verbonden voelen met de organisatie èn je collega’s. Je hebt het gevoel dat je past in de organisatie en dat wat je doet belangrijk is voor de organisatie en bijdraagt aan succes. Geloof hebben in de missie, visie en doelstellingen van CLIC Creations. Laat blijken achter beslissingen te staan die voor de organisatie nuttig zijn, zelfs als ze minder populair of controversieel zijn. Is een voorbeeld voor de organisatie wanneer het gaat om betrokkenheid, wat vanzelfsprekend een laag dieper gaat dan tevredenheid. Laat zien zich verbonden te voelen met de doelen van de organisatie, geïnspireerd te zijn en bezieling te hebben.

Overige Competenties die van specifiek belang zijn voor deze functie zijn:

Commerciële Daadkracht | Signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt zowel voor bestaande als nieuwe producten/diensten; afgewogen risico’s aangaan en ondernemerschap tonen om zakelijk voordeel te behalen voor CLIC Creations op de langere termijn.

Initieert extra acties om commercieel succes te realiseren, je hebt de drang om te ‘scoren’ .

Ambitie | Gedrag vertonen dat erop gericht is hogerop te komen of meer verantwoordelijkheden te verkrijgen.
Creëert binnen de organisatie de voorwaarden waaronder mensen geïnformeerd worden en de mogelijkheid krijgen nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen en zich te ontwikkelen, en neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de belangrijkste activiteiten en projecten.

Organiseren van eigen werk | Effectief het eigen werk organiseren door het formuleren van doelstellingen en het plannen van activiteiten; beschikbare tijd en energie richten op de hoofdzaken en acute problemen.
Draagt zorg voor middelen, afspraken en een communicatiestijl die bevorderen dat ieder in de organisatie efficiënt het eigen werk in samenhang met anderen plant en uitvoert.

Ondernemerschap | Signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt zowel voor bestaande als nieuwe producten/ diensten; risico’s aangaan teneinde zakelijk voordeel te behalen.
Draagt eraan bij dat de organisatie alert is op kansen in de markt en daar effectief op in speelt, neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de belangrijkste kansen.

Zelfsturend | Acties ondernemen die meer gebaseerd zijn op eigen overtuiging dan op een verlangen een ander een plezier te doen. Een eigen koers varen.
Geeft desgevraagd zonder aarzeling zijn/haar eigen mening ook als die afwijkt van die van gesprekspartners.  Toont zichtbaar in de organisatie waardering voor mensen die hun eigen koers varen, en blijft zelf breed in de organisatie zijn eigen ideeën ook bij tegenstand naar voren brengen.

Voortgangsbewaking | Opstellen en bewaken van procedures om de voortgang van taken of activiteiten van medewerkers en van de eigen taken en verantwoordelijkheden te bewaken en zeker te stellen.
Komt afspraken na en informeert anderen tijdig over zijn / haar voortgang.
Bewaakt zelfstandig de voortgang van eigen taken, checkt en rapporteert over de benodigde middelen en anticipeert op verstoringen in de voortgang.
Draagt er in de samenwerking met anderen aan bij dat zij op effectieve wijze de voortgang van projecten / activiteiten bewaken, mede door de samenhang met zijn/haar eigen activiteiten te bewaken.
Geeft de werkzaamheden binnen de organisatie zodanig vorm dat op effectieve en efficiënte wijze organisatiegegevens beschikbaar zijn voor de bewaking van projecten en activiteiten op alle niveaus.

Gewenste opleiding en/of ervaring
Heao Commerciële Economie | online marketing
Specialisatie Social Media & Online Marketing

Voorwaarden
Woonachtig in de omgeving ’s-Hertogenbosch
HEAO CE
Aantoonbare affiniteit met online marketing
Talen NL en ENG
Duits is een pre
Rijbewijs is een pre

Wat bieden wij?

 • Veel eigen inbreng mogelijkheid
 • Marktconform salaris
 • Doorgroei mogelijkheden