As- en herdenkingssieraden

Bij het verlies van een dierbare komen veel emoties en herinneringen los die je  vast wilt houden. Als je op zoek bent naar een bijzondere manier om de as van jouw dierbare bij je te dragen, kunnen wij daar misschien een rol van betekenis in spelen.

Wij begrijpen de unieke waarde van herinneringen, ook die van een verlies ervaring en weten dat sieraden daarin een symbolische rol kunnen spelen.

Daarom hebben we speciale ontwerpen geselecteerd die geschikt zijn voor het dragen als as- of herdenkingssieraad.  

Wij kunnen je in een gesprek helpen het juiste sieraad uit te kiezen. Dit sieraad kunnen we ook voor je op maat maken en we plaatsen er de as in. 

Reserveer hier een afspraak om tijdens een bezoek aan het atelier jouw wensen te bespreken via deze link: Afspraak in het atelier bij CLIC by Suzanne

Geef jouw vragen/wensen door via ons contactformulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

  

Met aandacht, respect en passie zorgen we ervoor dat de as in het sieraad wordt verwerkt. We kunnen dit op verzoek op een video vastleggen. 


Stijlvolle, unieke en tijdloze designs

De sieraden van CLIC by Suzanne worden gekenmerkt door tijdloze ontwerpen die speciaal zijn vervaardigd om de diepere betekenis achter elk stuk te weerspiegelen. Met zorg en aandacht voor detail creëren we sieraden die zowel esthetisch als betekenisvol zijn.

Onze sieraden zijn voorzien van een handige magnetische sluiting, waardoor ze moeiteloos en onzichtbaar sluiten. Deze innovatieve sluiting voegt niet alleen een vleugje praktisch gemak toe, maar versterkt ook de emotionele waarde van het dragen van deze speciale stukken.

 

Persoonlijk en handgemaakt voor jou

Wat deze collectie nog specialer maakt, is het feit dat elk stuk met de hand in ons atelier wordt vervaardigd. Dit betekent dat elk sieraad een uniek karakter krijgt dat perfect aansluit bij de individualiteit van jouw herinneringen. Bovendien zijn de sieraden te vervaardigen in verschillende kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om tijdens je bezoek aan het atelier een unieke combinatie kunt maken voor jou op maat gemaakt.

 

Sieraden op maat

Ben je geïnteresseerd in een uniek aandenken aan je dierbare of wil je deze betekenisvolle collectie ontdekken? Maak een afspraak bij ons in het atelier via deze link: afspraak maken herdenkingssieraad
 


Reserveer een afspraak bij ons in het atelier!

 Sieraden op maat in eigen atelier 

 

Vanwege de atelierfunctie werken wij uitsluitend op afspraak

info@cliccreations.nl
+31 73 747 00 88
Maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00